12:25
14 лютого - День Святого Валентина

       В програмі дня ...                                                                                                             

1. Працює пошта закоханих «Відкрий своє серце».

2. В салон «На крилах любові» запрошують юні художники та поети школи.

3. Виявляється, кондитерські вподобання можуть розказати все про твою вдачу. Що смакує більше – шоколадний торт або «пташине молоко», безе або фруктовий пудинг? Саме такий найсмачніший тест пропонують юні кулінари школи на виставці-розпродажі кондитерських валентинок «Солодка феєрія».

4. Кажуть, що традиція дарувати валентинки існує уже понад тисячу років! Таку назву листівки отримали на честь римського священика Валентина, який вважається покровителем всіх закоханих. Проте маленькі листівки з побажаннями щастя та словами любові можна надіслати і рідним, і друзям, і знайомим. Майстер-клас «Чарівний світ любові» по виготовленню різноманітних валентинок запрошує бажаючих – дорослих та дітей.

5. Заочна гра-подорож пропонує учням 5-6 класів мандрівку «В гостях у Святого Валентина». В уявній країні Кохання зустріне школярів сам Святий Валентин. Він розповість про історію виникнення свята, легенди, пов’язані з ним, запропонує безліч цікавих конкурсів та ігор.

6. Учні 7-8 класів зустрінуться у літературній студії «Ще раз про кохання». За допомогою вчителів-словесників та мистецтвознавців підлітки зануряться у прекрасний світ поезії, музики, образотворчого мистецтва.

7. Міністерство культури та дозвілля шкільного парламенту приготувало для старшокласників конкурсну екстрім-гру «Кохання за правилами та без…». Учасники гри, юнаки та юнки, запропонують неординарні – з «перчинкою» –  освідчення в коханні, візьмуть участь у конкурсі «Рекордів та безумств заради кохання», заспівають серенади своїм «половинкам».

8. Протягом дня чаруватиме слух музичний калейдоскоп «Пісні кохання».



Переглядів: 1133 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar