17 жовтня в школі відбулося засідання Творчої групи. Керівник групи Коваль А.І. проінформувала присутніх щодо завдань та мети роботи творчої групи на 2012-2013 н.р. Тема засідання була "Інформатизація освіти та проблеми впровадження педагогічних програмних засобів в навчальний процес".
       Під час роботи творчої групи вчителів школи - гімназії Омелянчук С.В. познайомив педагогів з питанням "Інформатизація освіти - резерв підвищення її якості". Щодо проблем інформатизації освіти виступила Корнієнко А.Е., яка познайомила також з забезпеченням педагогічними програмними засобами, готовністю вчителів до роботи з електронними ресурсами. Антонова О.П. презентувала добірку електронних матеріалів, і розповіла про мультимедійні навчальні курси як засіб підвищення інформаційної компетентності.
  ... Читати далі »
Просмотров: 897 | Добавил: Play_Boy | Дата: 17.10.2012 | Комментарии (0)

       16 жовтня шкільна команда "Смайли" стала учасником інтелектуального марафону "Зоряна команда", який відбувався в м. Славута за підтримки кандидата в народні депутати України Сергія Буряка. І хоча семикласники не стали переможцями, все ж вони мали змогу розширити свій кругозір, застосувати власні знання, ерудицію в нестандартній ситуації.
       Підтримали юних ерудитів оплесками найкращі болільники 7-А класу, батьки, вчителі.
       Вітаємо майбутніх науковців-інтелектуалів:
                  - Бродяк Аміну
          &nb ... Читати далі »
Просмотров: 1065 | Добавил: Play_Boy | Дата: 17.10.2012 | Комментарии (2)