12:00
Атестація 2023

В Типовому Положенні про атестацію педагогічних працівників зазначено, що атестація педагогічних працівників - це система заходів, спрямована на всебічне комплексне оцінювання їх педагогічної діяльності, за якою визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюється кваліфікаційна категорія, педагогічне звання.

Метою атестації є стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності навчально-виховного процесу.

Основними принципами атестації є відкритість та колегіальність, гуманне та доброзичливе ставлення до педагогічного працівника, повнота, об'єктивність та системність оцінювання його педагогічної діяльності.

28.03.2023 року в Шепетівському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» Хмельницької області пройшла атестація педагогічних  працівників. Атестувалося 11 педагогів. 6 вчителів успішно підтвердили раніше присвоєні кваліфікаційні категорії та раніше присвоєні педагогічні звання. 5 педагогів презентували свої педагогічні досягнення, професійні успіхи, результати роботи, методичні доробки та претендували на присвоєння кваліфікаційних категорій та педагогічних звань. Компетентна атестаційна комісія на чолі із спеціалістом управління освіти Лихобабою О.В. об’єктивно оцінила роботу кожного педагога. Творчий підхід до організації атестації :виготовлення лепбуків, створення презентацій, відеороликів, побудова креативних челенджів-свідчення високого професіоналізму та любові до своєї професії педагогів, що атестувалися.

     

  

Переглядів: 110 | Додав: Fizik | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar