14:32
Дайджест новин годин психолога до Міжнародного дня Щастя

Результат пошуку зображень за запитом "міжнародний день щастя"«Щастя схоже на метелика.
Чим більше ловиш його, тим більше воно вислизає.
Але, якщо, ви звернете увагу на інші речі,
воно прийде й тихенько сяде вам на плечі»
(В. Франкл)

Протягом тижня в нашому закладі проведено години психолога: «Життя – цінний скарб» з учнями 4 класів 14 березня, «Дружба у підлітковому віці», «Подолаємо конфлікти дружньою командою!» з учнями 6 класів 19 березня, «Дружба. Яка вона?» з учнями 5 класів 20 березня.

Комплекс профілактично-розвивальних вправ-ігор «Я - позитив», «Коло успіху» сприяли формуванню впевненості в собі, згуртованості класних колективів; активне обговорення психологічних притч та життєвих метафор - кращому розумінню один одного, світосприйняттю учнями оточуючого світу.

Арт-терапевтичні вправи «Мої ресурси», «Мої перешкоди» з допомогою МАК сприяли кращому самопізнанню, пошуку прихованих ресурсів для подолання різних життєвих перешкод.

Під час роботи в групах «Дерево дружби», «Дерево щастя» діти аналізували якості (риси вдачі) справжнього друга та риси вдачі, які не прийнятні для дружби; вчилися розпізнавати дружню і недружню поведінку; пояснювали небезпеку насилля в учнівському середовищі; демонстрували бажання захищати друзів та однолітків.

У Міжнародний день Щастя, діти створювали проекти «Щастя у моєму житті», розфарбовували «Своє щастя» та вчилися розпізнавати колір щастя один одного.

Дерезюк Н.О., практичний психолог,
Кошетар О.Ю., соціальний педагог.

Більше світлин заходів в Альбомі

Переглядів: 554 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar