16:01
Дайджест новин відзначення Дня Соборності

Результат пошуку зображень за запитом "соборність"Соборна Україна нині незалежна,
Як квітка синьо-жовта розцвіла.

І не згубилася людська любов безмежна
До України-неньки і її буття,
Що упродовж віків нам мрію дарувала
Й наснагу іти до вільного життя.
Україно, соборна державо,
Сонценосна колиско моя!

22 січня  в Україні відзначається День Соборності України.

Соборність – це символ боротьби за волю, символ порозуміння між людьми, символ надії і віри у майбутнє нашої великої родини, що зветься Україною. Тому сьогодні у школі відбулися цікаві та незвичайні заходи.

Учні 4-5 класів взяли участь у майстер-класі «Символи України», який підготувала вчитель праці Г.В.Семенишина. А музичний флешмоб «Усі ми – діти України» об’єднав не тільки початківців, а й старшокласників. Учителі історії Л.В.Курганська та М.В.Карнаух організували та провели міні-екскурсії по виставці фото та документальних матеріалів «Історія української державності», «Історія України в особах», «Великі українці». Протягом дня діти мали можливість переглянути відео ролики, фільми про історичні події з історії країни.

Фахівці психологічної служби Н.О.Дерезюк та О.Ю.Кошетар запросили школярів на креативні арт-перерви «Україна в моїх мріях», а на арт-майданчику учні виготовляли Стрічку єднання  як символ єдності України. Діти також активно залучались до підготовчої роботи напередодні свята: виготовляли роздаткові матеріали, малювали Карту Мрій. Вони мали можливість відпочити, поспілкуватись в дружньому колі, отримати масу позитивних емоцій та згуртуватись.

Більше світлин дня в Альбомі

Переглядів: 778 | Додав: Play_Boy | Теги: Карту Мрій, символи україни, музичний флешмоб, День Соборності України | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar