09:44
День Гідності та Свободи

Результат пошуку зображень за запитом "День Гідності та Свободи"21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013-2014 років. Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя.

В нашій школі пройшли заходи, присвячені Дню Гідності та Свободи. В бібліотеці організована тематична виставка «Україна – це територія гідності і свободи», був оформлений інформаційний стенд, присвячений Героям Небесної Сотні та воїнам української армії. Клубом «Пошук» презентовано перші матеріали досліджень про Народного Героя України Степана Чубенка. Цей молодий хлопець, воротар молодіжної збірної ФК «Авангард», був закатований та розстріляний бандитами в липні 2014 року в Краматорську.  Члени клубу взяли участь у щорічній Всеукраїнській експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна», представивши дослідження «Герої нашого часу» (про воїнів АТО). 

У класах  проведені бесіди, виховні заходи «Ми діти твої, Україно!», уроки мужності «Провісники гідності», «Наш дух не зламати, свободу не вбити», організовано перегляд документальних стрічок, які розкривали значення боротьби українців за громадянську та національну свободу.

Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.

Слава Україні! Героям слава!

        

Переглядів: 439 | Додав: Play_Boy | Теги: Народного Героя України, Героям Небесної Сотні, Революції Гідності, Помаранчевої революції, вшановують, День Гідності та Свободи | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar