16:37
День миру

Сьогодні, 21 вересня, у всьому світі відзначають Міжнародний День Миру. У 2017 році Міжнародний День Миру проходить під гаслом – «Разом на благо миру: повага, безпека і гідність для всіх».

Стало доброю традицією відзначати День Миру і в нашій школі. Вранці з метою підняття святкового урочистого настрою було розгорнуто  інсталяцію «Паркан побажань», де учні змогли висловити свої найщиріші побажання. Вчитель трудового навчання Семенишина Г.В. провела майстер-клас «Голуб миру у моїм вікні», де учні з захопленням виготовляли символ цього свята – голуба та отримали безліч задоволення та вражень. Також  був проведений конкурс малюнків на асфальті «І дорослі, і малі хочуть миру на Землі!», де учні не стримували позитивних емоцій і показали свою майстерність та таланти.

З метою необхідності святкування цього свята традицією нашої школи стало проведення спортивного марафону «Біг заради миру» та акції «Ланцюг миру».

Посмішки на обличчях, радість в серцях учнів, вчителів вселяли надію та впевненість в тому, що в Україні та в усьому світі не буде місця війнам.

Більше світлин заходів дня миру в Альбомі

Переглядів: 564 | Додав: Play_Boy | Теги: біг заради життя, Міжнародний, інсталяція, голуб миру, паркан побажань, День миру, ланцюг миру | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar