13:14
День захисника України

День захисника України - свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. Це свято не тільки військових. Це свято нескорених, свідомих громадян, які вболівають за долю нашої країни, день усіх небайдужих, які своєю професійною діяльністю, сумлінною працею, волонтерською роботою забезпечують Україні захист.

З нагоди цього свята 12 жовтня день у школі розпочався зі святкової лінійки. З вітальним словом до присутніх звернулися директор школи Надія Василівна Качоровська. Гостем лінійки став батько нашого учня, військовий офіцер, учасник АТО Станіслав Станіславович Сироїжко. Він закликав кожного завжди почуватися частинкою нашої славної держави, зробити свій внесок у її розвиток, жити у злагоді, братерстві, поважати та підтримувати одне одного. І якщо у кожного в серці буде гордість і любов до своєї землі - наша Україна розквітне.

Протягом дня школярі взяли участь у єдиному уроці патріотизму «Тобі, Україно моя, і перший мій подих, і подих останній тобі», козацькому квесті «Стежками козацької слави», поспілкувалися з воїнами, що захищали нашу країну на Сході,  Дзюбою Ігорем Валерійовичем та Абрамчуком Володимиром Анатолійовичем на зустрічі поколінь «З глибин сторіч козацький клич».

Більше світлин заходів в Альбомі

Переглядів: 470 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar