08:05
Екософт - 2019

З 20 по 22 лютого 2019 року у м. Києві відбувся ХVIII Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт - 2019». Чемпіонат проводився з метою виявлення та підтримки здібної молодої генерації в галузі інформаційних технологій.

Програмою чемпіонату передбачався захист програмних і апаратних рішень у вигляді електронної та постерної демонстрації. До участі в Чемпіонаті були запрошені учні (вихованці) закладів загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної освіти, студенти і аспіранти закладів вищої освіти та молоді професійні розробники складових обчислювальних систем. Учасники розподілялися за категоріями апаратних і програмних засобів.

В результаті проведених змагань дипломом ІI ступеня у секції «Прикладні програми» в номінації «Максимальна функціональність продукту» нагороджений – Троц Дмитро Петрович, учень 11 класу Шепетівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія», з авторським проектом «АСК «Електронний реєстр» для автоматизації обліку основних засобів та товарно-матеріальних цінностей у малобюджетних організаціях».

Вітаємо юного програміста та його наставника Михальчук Ірину Ігорівну із важливим визнанням та перемогою!

Переглядів: 309 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar