20:48
Майстер-клас Бражук О.О.

Результат пошуку зображень за запитом "майстер-клас""У кожній дитині дрімають задатки якихось
здібностей. Ці задатки як порох:

щоб їх запалити, необхідна іскра"
В.О.Сухомлинський

6 грудня вчителі початкових класів та англійської мови завітали на майстер-клас "Працювати - значить творити" вчителя початкових класів, вчителя вищої категорії Бражук О.О.

Роботу розпочали вправою "Я - сонце. Я дарую вам ...", яка сприяла створенню позитивного настрою. Оксана Олександрівна познайомила вчителів з завданнями над якими працює, методами та формами роботи.

Усі присутні взяли участь у груповій роботі - складали асоціативне гроно з теми "Пори року". Розпочали цю роботу з прослуховування звуків природи, визначили тему, поділились на групи та, переглядаючи картини природи, склали асоціативне гроно.

Вчитель, залучаючи дітей до співпраці, використовує на уроках елементи технології розвитку критичного мислення, інтерактивні методи, метод проектів. Так, вчителі з цікавістю застосовували на практиці метод "Броунівський рух", познайомились з проектами, які створили учні 3-А класу. 

На завершення Оксана Олександрівна підсумавала, що використовуючи в роботі інноваційні форми та методи роботи, залучаючи дітей до пошукової діяльності, здійснюючи індивідуальний підхід до кожного учня ми виховаємо творчу, креативно мислячу, розвинену особистість.

Більше світлин з майстер-класу в Альбомі

Переглядів: 594 | Додав: Play_Boy | Теги: майстер-клас, креативна, Творчість, Бражук О.О., особистість | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar