13:24
Майстер-клас вчителя хімії
     11 жовтня 2012 року в школі було проведено майстер-клас вчителя хімії, лауреата обласного конкурсу "Вчитель року 2010", вчителя вищої категорії, вчителя методиста Корнієнко Аліни Едуардівни.
     На майстер-класі були присутні методист міськуо Вихівська Г.Б., вчителі хімії усіх шкіл міста, молоді вчителі НВК №2.
При проведені майстер-класу запрошені мали змогу дізнатись, які форми та методи роботи, комбінація яких технологій дозволяють вчителю досягати значних результатів. В плані були передбачені активні форми роботи з вчителями - змодельовано урок в 9 класі на тему "Електролітична дисоціація", активне обговорення проблем формування інтелектуального потенціалу учнів на уроках хімії.
     Заступник директора Герасименко О.М. презентувала роботу ШНТ "Імпульс" як одну з форм підвищення інтелектуального потенціалу учнів шляхом залучення їх до науково-дослідницької діяльності. Було презентовано гостям відео-ролик тренінгового заняття клубу "Ерудит" та добірку щодо підвищення рівня інтелектуального потенціалу учнів на уроках хімії та в позакласній роботі. Спілкування між вчителями шкіл пройшло в дружній, теплій атмосфері.
     Аліна Едуардівна отримала слова щирої вдячності від колег. Так тримати!
     Запрошуємо всіх бажаючих до співпраці і надалі.
Переглядів: 2234 | Додав: Fizik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar