13:29
Ми діти твої, Україно!

Результат пошуку зображень за запитом "Ми діти твої, Україно!"Над землею пісня лине
Це для тебе, Україно!
Гарний шлях, світла путь,
Українські діти йдуть!

Україна... Скільки емоцій виникає у серці, коли ми чуємо це слово - і радість, і дружба, і гордість, і журба...

Напередодні дня Соборності України, 19 січня, у філіалі школи зібралося понад 70 дітей і батьків - маленька шкільна родина. Святково оформлена зала, діти в українских костюмах.

Учні 2-А класу проводять свято "Ми діти твої, Україно!". Тільки в рідному краї людина почуває себе захищеною, стійкою, впевненою, бо вона вдома. Тому і виступи учнів були креативні. Свято розпочалося з сумного театралізованого дійства: Україна ще не мала своєї землі і, як свідчить легенда, люди звернулися до Бога, щоб він наділив співучий, щирий, працьовитий народ землею. А далі - радощі: дівчинка-українка з хлопчиком подарували гостям коровай, протягом свята учні співали пісні, розказували вірші, загадували загадки, виступали родини, діти приймали участь у конкурсах. Сучасний парад вишиванок залишив яскраві позитивні емоції.

Родзинкою свята було створення з пазлів синьо-жовтого сердечка - як доказу того, що учні люблять рідну землю і зростають гідними громадянами нашої Батьківщини, тому що усі вони - діти України.

Більше світлин свята в Альбомі

Переглядів: 1009 | Додав: Play_Boy | Теги: ми діти твої, свято, парад вишиванок, Україно, Виховна година, дівчинка-українка | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar