15:44
Міський семінар вчителів англійської мови
       16 жовтня на базі школи - гімназії відбувся міський семінар вчителів англійської мови "Використання комп'ютерних технологій на уроках англійської мови". Під час семінару педагогами школи було запропоновано теоретичні питання, які були закріплені відкритим уроком вчителя вищої категорії, старшим вчителем Білан Н.А. у 9-А класі. На темі уроку "Young generation" Білан Н.А. разом з учнями продемонструвала можливості використання комп'ютерних технологій. Так, під час аудіювання та виконання граматичних вправ учні мали змогу зробити тестові завдання на комп'ютерах.
       Учні 9-А класу презентували свої власні проекти, які вони представляли з використанням комп'ютерних технологій. Так, гостям було продемонстровано презентацію на тему "RAP" (Овсейчик Володимир та Коломієць Дарина). Всі види роботи були досить цікавими. Адже всі мали змогу побачити роботу учнів на уроці та в позаурочний час.
       На завершення уроку Білан Н.А. запропонувала гостям та учням вислови Матері Терези про сутність життя, які супроводжувались на мультимедійному екрані, як і весь урок.









Переглядів: 782 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar