11:08
Мовленнєвий семінар вчителів іноземної мови

Результат пошуку зображень за запитом "семінар"На базі Шепетівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» Хмельницької області проведено мовленнєвий семінар учителів іноземної мови початкових класів закладів освіти з теми «Активізація пізнавальної діяльності учнів засобами проектного навчання».

На початку семінару вчитель англійської мови Олійник Л.М. запропонувала учасникам на промінчиках сонечка записати свої очікування, що і стало стартом для створення спільного проекту. Тому девізом стали слова: «Зібратися разом – це початок. Триматися разом – це прогрес. А працювати разом – це успіх».

У ході семінару вчителі англійської мови були поділені на групи, в яких протягом всього семінару творили, майстрували, показували творчі здібності.

Гуменюк О.П. розповіла усім присутнім про метод проектів та як вона впроваджує даний метод в освітній процес. Після чого групи заповнили порівняльну таблицю, в якій потрібно було охарактеризувати результативність навчання з використанням методу проектів та з використанням традиційних методів.

Лебідь Т.В. охарактеризувала класифікацію проектів. Як результат, учасники семінару мали скласти алгоритм роботи над проектом.

Про ефективність використання методу проектів на уроках іноземної мови в початковій школі розказав Чілій В.А., який запропонував продовжити створення проекту за допомогою квіточок, на яких потрібно було написати переваги застосування проектних технологій та крапельок дощу, на яких, в свою чергу, потрібно було записати недоліки.

У рамках проведення семінару Олійник Л.М. провела практичне заняття, на якому продемонструвала такі форми і методи, які згуртовують колектив до роботи над проектом, створюють ситуацію успіху. І як результат плідної співпраці усіх учасників семінару було зроблено спільний проект «Seasons»

Більше світлин семінару в Альбомі

Переглядів: 466 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar