07:59
Нев’януча витонченість дитячої краси – конкурс «Міс чарівність-2019»

З березневим подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів приходить жіноче свято – 8 Березня.

Напередодні цього свята (6 березня) у дружній родині 3-А класу пройшов конкурс краси і грації «Міс чарівність – 2019».

7 вродливих і талановитих кралечок – чарівних донечок, сестричок, онучечок, племінниць і подружок – забарвили цей день своєю дитячою неповторністю і красою, обдарованістю і майстерністю, упевненістю і загадковістю. Програма заходу була дуже насиченою.  

Яскравими  зірочками учасниці  засвітили свої  таланти: співали, танцювали, показували  гімнастичні вправи, грали на фортепіано.  Разом з мамами представляли  свій «Кулінарний шедевр». Дівчатка показали свої уміння  і  у конкурсі «На шопінг».

А конкурс «Граційна я і гарна-дефіле» перетворив залу на справжній подіум. Красуні вийшли у сукнях, як справжні моделі, що викликало неймовірне захоплення у глядачів.

Півтори години збігли, як то кажуть, на одному подиху, у бурхливих оплесках і вигуках «Браво!», яскравих спалахах  фото- і відеокамер та, зрештою, в напруженому очікуванні голосу журі. І ось ця мить настала.

«Міс чарівність - 2019» - Кротович Мирослава
«Міс симпатія» - Гурська Софія
«Міс фантазія» - Войтюк Валерія
«Міс елегантність» - Савчук Марія
«Міс посмішка» - Сидорко Олександра
«Міс ніжність» - Куцина Єлізавета
«Міс оригінальність» - Кошетар Катерина
«Міс творчість» - Гамідова Дар’я

Особливої радості усім дівчаткам 3-А класу додали й пам’ятні подарунки від хлопців. Завершальною ноткою став солодкий  стіл, організований  батьками. Гарний  настрій був подарований усім!

Більше світлин в Альбомі

Переглядів: 468 | Додав: Play_Boy | Теги: оригінальність, свято, фантазія, 8 березня, посмішка. ніжність, симпатія, Творчість, елегантність, Міс чарівність | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar