09:14
Педагогічна рада

Результат пошуку зображень за запитом "педрада"31.10.2017 року в школі відбулася педагогічна рада. На педагогічній раді було розглянуто питання "Розвиток самоосвітніх умінь учнів, роль проектних технологій у формуванні компетентнісного потенціалу у старшокласників в світлі реалізації основних положень Концепції "Нова українська школа"", пройшло ознайомлення з основними положеннями Закону України "Про освіту", обговорено лист Міністерства освіти та науки України № 1/9-554 від 13.10.2017 року "Щодо нагальних питань впровадження Закону України "Про освіту"".

При обговоренні доповіді директора школи Качоровської Н.В., співдоповіді заступників директора школи з освітньої діяльності Риндич О.М., Герасименко О.М. педагоги акцентували увагу на розвиток самоосвітніх умінь учнів через запровадження інтерактивних технологій, залучення їх до пошуково-дослідницької діяльності, запровадження ІКТ та онлайн-тренажерів, використання активних форм роботи на уроках.

Педагоги активно включилися в створення моделі випускника ХХІ століття на основі ключових компетентностей, визначених у Концепціїї, створили формулу успішної особистості:

ОЗП + ДС + ЗМ + С2 + БС х ІМ = УУ

де
ОЗП - особистісно зорієнтований підхід
ДС - демократизація стосунків
ЗМ - зацікавлення та мотивація
С2 - співпраця у квадраті
БС - безперервність і систематичність у здобуванні зань
ІМ - інвестиціїї у майбутнє
УУ - успішний учень

Переглядів: 478 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar