11:52
Позитивне мислення - основа відмінного психічного здоров'я

10 жовтня психологічною службою проведено заходи приурочені Всесвітньому дню психічного здоров'я, який відзначається з 1992 року за ініціативою Всесвітньої федерації психічного здоров'я.

Гаслом цього дня стало "Позитивне мислення - основа відмінного психічного здоров'я". Позитивний настрій - найголовніше в житті. Саме оптимізм не дозволяє впасти в депресію, нервувати через дрібниці, тим самим руйнуючи імунітет, впливаючи на самопочуття, від якого залежить здоров'я.

Кожна сучасна школа має бути, передусім, центром сприяння здоров'ю, тому було організовано та проведено цікаві, позитивні заходи з дітьми та педагогами. Учні школи танцювали на динамічних перервах, малювали кольорограму свого настрою, розфарбовували мандали під спокійну музику. Учні шостих класів навчилися керувати своїм настроєм, емоціями, діями на тренінгу. Для педагогів проведено техніки та вправи під загальною назвою "Оптимізм". Такі форми роботи допомагають сформувати в шкільному колективі позитивний мікроклімат та підтримку один одного.

Більше світлин в Альбомі

Переглядів: 280 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar