09:45
Продзвенів останній дзвінок

Шкільне подвір’я забуяло цвітом.
Яка чарівна і тривожна мить!
Для когось – вкотре,
А для випускників – востаннє
Сьогодні шкільний дзвоник продзвенів.

Як завжди цікаво і яскраво пройшло свято останнього дзвоника в нашій школі.

Вітання лунали від директора школи Качоровської Н.В. Відмінники навчання, переможці олімпіад, конкурсів отримали премії, а також безліч подарунків, дипломів, грамот.

До вітань приєдналися переможці конкурсу художньої самодіяльності – вокальна група «Гармонія», спортивно-танцювальний колектив «Ритм».

Цей день – хвилюючий для наймолодших школярів. Адже вони вже пройшли перший і, напевно, найскладніший етап навчання у Новій українській школі.

Молодшим школярам побажали гарно відпочити на канікулах, щоб восени зі свіжими силами повернутися за парти й далі опановувати науки.

Для випускників останній шкільний дзвоник – це початок дороги у нове, доросле життя, в якому щодня доведеться робити самостійний вибір та відповідати за свої вчинки.

Свято було і радісним, і сумним водночас: радісне, бо закінчився навчальний рік і попереду чудові літні канікули. І сумне, бо сьогодні дзвоник востаннє пролунав для наших найстарших учнів – одинадцятикласників. У кожного з них є свої мрії. Вони легкі і кольорові, як і кульки, які вони тримали у руках і відпустили в небо, щоб всі мрії здійснились.

А завершився цей день Святом творчості та натхнення. Підводячи підсумки навчального року, школярі взяли участь у творчих презентаціях, розважальних квестах, веселих іграх.

Більше світлин в Альбомі

Переглядів: 485 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar