11:34
Семінар-тренінг "Вчимося жити разом"

6-8 червня 2017 року на базі нашого закладу відбувся семінар-тренінг "Вчимося жити разом". Мета якого - формування здоров'язберігаючих компетенцій, допомогти учням формувати цінності, особисті якості, життєві компетенції необхідні для здоров'я, розвитку, успіху.

Насичений змістовний режим роботи запросив вчителів молодших класів, основ здоров'я, психологів, соціальних педагогів шкіл м.Шепетівки до проблемного діалогу щодо поповнення знань, умінь і навичок з даного питання.

Опановувати алгоритм проведення тренінгів з курсу "Вчимося жити разом" для педагогів допомогла методист НМЦ виховної роботи, захисту прав дитини, дисциплін художньо-естетичного циклу та фізичного виховання Поліщук Анна Йосипівна.

Крізь призму концепцій "Нова українська школа" учасники тренінгу розглянули педагогічні методи, за допомогою яких можливо вплинути на самосвідомість і поведінку учнів шляхом розвитку у них життєвих та спеціальних навичок, сприятливих для здоров'я, безпеки і гармонійного розвитку.

Співпраця в колі, в малих групах, власний досвід виконання вправ, схем, малюнків, енергізаторів дала кожному учаснику тренінгу відчути себе в ролі тренера, учня, експерта.

Навчання через навчання, вміле розуміння помилок, сприйняття рекомендацій свідчить про здорову психологічну атмосферу триденного заходу.

Ми вдячні за підказки, рекомендації, навчання та співпрацю методисту міського управління освіти Шепетівської міської ради Вихівській Г.Б. та Поліщук А.Й.

Більше світлин з семінару-тренінгу в Альбомі

Переглядів: 553 | Додав: Play_Boy | Теги: здоров'я, здоров'язберігаючі, вчимося жити разом, семінар-тренінг, дводенний захід, компетенції | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar