17:24
Школа чекає своїх учнів, батьків, вчителів!

Сьогодні, 09 серпня 2017 року, комісія управління освіти Шепетівської міської ради провела огляд готовності школи до нового 2017-2018 навчального року.

На огляд були запрошені члени батьківського комітету школи. Директор школи Качоровська Н.В. провела для присутніх оглядову екскурсію по школі, звернула увагу на обладнання, проведення ремонту, зміцнення матеріальної бази школи.

Після огляду приміщень директор прозвітувала про обсяги виконаних робіт та витрачені кошти на підготовку школи до нового навчального року, проаналізувала участь у ремонті батьків, спонсорів і щиро подякувала їм за допомогу. У своєму звіті Качоровська Н.В. акцентувала увагу на тому, що заклад готовий до нового навчального року.

Головний спеціаліст управління освіти Шепетівської міської ради Басистюк Л.Д. підтримала думку членів комісії про те, що заклад готовий до нового 2017-2018 навчального року і подякувала батькам за співпрацю здирекцією школи в питанні створення умов для навчання та виховання учнів.

На завершення огляду членами комісії був підписаний акт про готовність школи до нового навчального року.

Більше світлин огляду закладу в Альбомі

Переглядів: 775 | Додав: Play_Boy | Теги: екскурсія, готовність школи, 2017-2018 н.р., огляд школи, комісія, новий навчальний рік | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 dyrektor • 19:00, 09.08.2017
Дякую батьківським комітетам всіх класів за допомогу у підготовці школи до нового навчального року!!!
avatar