12:45
Школа управління керівників закладів загальної середньої освіти

Результат пошуку зображень за запитом "засідання"«Ти можеш!» - повинен нагадувати вчитель учневі.
«Він може!» - повинен стверджувати колектив.

«Я можу!» - повинен повірити в себе учень.
«Ми можемо!» - повинен твердити керівник.

    04 травня на базі нашого навчального закладу відбулося засідання Школи управління керівників ЗЗСО з питання «Управлінська діяльність керівника ЗЗСО щодо створення умов для забезпечення результативності формування основних компетентностей випускника ХХІ століття у світлі реалізації концепції «Нова українська школа»». Учасники заходу познайомилися з досвідом роботи закладу та основними концептуальними засадами формування основних компетентностей випускника ХХІ століття.

   Теоретичні аспекти даного питання були висвітлені в управлінському сторітеллінгу Качоровською Н.В., директором, та Риндич О.Г., заступником директора. А педагогічний вернісаж результативно, креативно, сучасно представили вчителі:

  • інтегрований урок літературного читання, основ здоров’я - Біла Н.Ф., учитель 2-А класу;
  • бінарний урок - Гуменюк О.П. і Лебідь Т.В., учителі англійської та німецької мови в 9-Б класі;
  • інтегрований урок «Урок-мандрівка» - Українець О.В. та Білан Н.А., учителі географії та англійської мови в 7-А класі.

   Активне сходження шляхом безперервного професійного росту та самовдосконалення презентувала кафедра вчителів природничих дисциплін на майстер-класі під керівництвом Гудкової Н.П. з питання «Організація роботи з обдарованими та здібними учнями».

   Керівники закладів загальної середньої освіти презентували власний досвід формування основних компетентностей випускника як інноватора, патріота та всебічно розвиненої особистості у світлі реалізації концепції «Нова українська школа». Завершилось засідання Школи управління учнівським флешмобом «Ми українці».

    При підведенні підсумків було відзначено, що захід був проведений на високому навчальному та організаційно-методичному рівнях. Для кожного учасника він став гарним стимулом для удосконалення системи роботи з учнями у сучасному закладі.

Більше світлин в Альбомі

Переглядів: 537 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar