14:50
STEM-іграшки

Навчання має і може бути цікавим. А поєднувати його з грою цілком можливо. Є безліч іграшок, з якими можна весело грати і які роблять дітей розумнішими.

Незалежно від віку, діти обожнюють STEM-іграшки, але полюблять вони не лише бавитись з ними, а й складати, конструювати та проектувати їх своїми руками. В цьому ми й переконалися сьогодні! Виставка «Цікавинки для чомусиків» вражала своєю оригінальністю, цікавими конструкціями, складністю і простотою водночас. Хлопці та дівчата складали паперові конструктори, робили цікаві розважальні іграшки і демонстрували один одному. Зацікавили іграшки як малих так і дорослих. До речі, STEM-іграшки – це не лише дитяча розвага, а можливість під час гри досліджувати світ та отримувати знання із різних галузей освіти.

STEM-іграшки різноманітні, але об'єднує їх відсутність шаблонів, вони розвивають креативність, гнучке мислення, просторове сприйняття, покращують зорово-моторну координацію і роблять дітей щасливими. Ми не знаємо, що надихало юного Ньютона і Ейнштейна, але точно знаємо, що майбутнім вченим не обійтися без STEM-іграшок.

#ДівчатаSTEM
#stem_майстерня

Світлини в Альбомі

Переглядів: 149 | Додав: Play_Boy | Теги: ДівчатаSTEM, stem_майстерня, Ейнштейна, ньютона, конструктори, STEM-іграшки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar