15:05
Супер козак школи

6 грудня у календарі позначено як День Збройних Сил України. І вже стало традіцією вітати в цей день усіх чоловіків, хлопців. Напевне, цим жінки, дівчата хочуть зайвий раз підкреслити у чоловіках такі риси, як мужність, сміливість, щиросердя, шляхетність.

У школі традицією у цей день стало проведення спортивного свята "Супер козак школи". В змаганні приймали участь учні 9-11 класів (Козюк Роман, Неділько Володимир, Олійник Ігор, Савчук Олександр, Гуменюк Максим). Усі наші учасники гідно продемонстрували свою силу та спритність, мужність та винахідливість, які були притаманні нашим предкам.

Конкурсна програма складалася з декількох етапів: "Представити себе в оригіналиній формі", спортивний конкурс "Силова вправа. Гиря", спортивна естафета "Перенесення потерпілого", конкурс "Заплети косу", спортивний конкурс "Швидкість. Спорядження "магазина", інтелектуально-кулінарний конкурс "Що входить в український борщ?", спортивний конкурс "Розбирання та складання автомата". За підсумками всіх етапів, які оцінювало компетентне жюрі, перемогу здобув учень 11 класу Козюк Роман та здобув титул "Супер козак школи 2018". Всі учасники були відзначені почесними грамотами.

Більше світлин заходу в Альбомі

Переглядів: 439 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar