17:09
Свято квітів

Складання квіткових композицій – це дуже цікава та приємна форма мистецтва, яка має безліч переваг. Вже стало гарною традицією школи щороку проводити свято квітів "Барви рідного краю".

Сьогодні виставка квітів пройшла під гаслом "Осінь в розмаїтті квітів". Класні колективи, створюючи свої композиції із чудових осінніх квітів, вкладали в роботи максимум душі, натхнення, фантазії. Головною ідеєю конкурсу є бажання мовою квітів, акцентувати увагу на необхідності зміцнення духу українського народу, його єдності та національної свідомості. Кожна композиція була найкращою по-своєму. І кожна робота стала переможною.

Діти показали свої творчі здібності та вміння, майстерність та фантазію, оригінальність та творчий потенціал у номінаціях "Творчість", "Національний колорит", "Креативність", "Витонченість". Найактивнішими стали учні 5а класу, які представили на виставку близько десяти композицій.

Але головним є те, що кожен спробував себе у ролі майстра, художника, митця і, як стверджують японці, - "побачив в буденному красиве". Щиро дякуємо і нашим батькам за допомогу, розуміння та творчість.

Переглядів: 540 | Додав: Play_Boy | Теги: національний колорит, креативність, Творчість, свято квітів, витонченість | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 dyrektor • 06:37, 07.10.2017
Молодці!!!
avatar