10:54
Всесвітній День здоров’я

7 квітня у школі відзначали Всесвітній День здоров’я. На другому та третьому поверхах діяла виставка-конкурс соціальних реклам, плакатів, постерів та малюнків на тему «Здоров’я – шлях до успіху», де діти у креативній формі показали важливість здоров’я у нашому житті.

Вчителі фізкультури Захарець Л.В. та Машківський А.А. провели ранкові зарядки із дітьми 1-7 класів,  легкоатлетичний крос «Біг заради життя» та змагання з футболу «Шкіряний м’яч», де учні показали свої фізичні вміння, спритність та витривалість.

Психолог школи Путіліс В.В. та соціальний педагог Кравчук О.В. провели творчі майстер-класи «Ми за здоровий спосіб життя», інтерактивні уроки «Я і моє здоров’я», де в ігровій формі продемонстрували дітям важливість здоров’я у нашому житті, також показали відео ролик про здоровий спосіб життя.

Вражаючим був спортивний флешмоб «Роби із нами, роби як ми, роби краще нас», який організувала вчитель музики Іванова Я.В. Учні 8-В класу мали зустріч із лікарем-інфекціоністом ЦРЛ Потапенко Г.В., де більше дізналися про те, які чинники впливають на наше здоров’я та як про нього правильно дбати.

Класні керівники провели виховні години, спрямованні на те, щоб діти завжди дбали про своє здоров’я.

Більше світлин із заходів та всього дня в Альбомі

Переглядів: 609 | Додав: Play_Boy | Теги: Ми за здоровий спосіб життя, біг заради життя, інтерактивні уроки «Я і моє здоров’, Здоров’я – шлях до успіху, Всесвітній день здоров’я | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar