14:35
Всеукраїнський тиждень права

Результат пошуку зображень за запитом "Всеукраїнський тиждень права"Кожна дитина, яка живе у суспільстві, має свої права та обов’язки незалежно від кольору шкіри чи очей, місця народження та проживання, статі, віку, закладу, в якому вона навчається. Діти – це наше майбутнє, а кожна дитина – це неповторна особистість, яка має сама визначити своє місце в житті та реалізувати свої здібності.

Важливо сприяти розвитку молодого покоління, задоволенні його потреб та виконання обов’язків, передбачених Конституцією та законодавством України.  Саме такі завдання ставить перед собою місячник превентивного та правового виховання, який днями стартував в школі-гімназії. 

Подорож у Країну прав та обов’язків, які організували психолог Н.О. Дерезюк та соціальний педагог О.Ю. Кошетар, розпочалася із паркану відвертості «Права та обов’язки учнів: за і проти». Мета заходу ‒ з’ясувати ставлення, позицію учнів стосовно проблеми прав дитини, формувати вміння аргументувати й відстоювати власну точку зору та громадянську активність, виховувати принциповість, нетерпимість щодо порушення дитячих прав.

Діяльність скриньки довіри «Що тебе турбує,  підліток?» «Чи порушуються твої права в школі», фокусного прес-центру «На захист прав дитини» спрямовані на надання дітям певної правової допомоги; усвідомлення необхідності виконання своїх обов’язків перед державою та суспільством, адже прав без обов’язків не існує.

Шкільна арт-перерва «Ялинка прав» сприяла не лише усвідомленню й  розширенню знань учнів в царині своїх прав та свобод, але й подарувала передсвятковий новорічний настрій, заряд позитивних емоцій та сприяла розвитку творчого потенціалу дітей.

Більше світлин в Альбомі

Переглядів: 658 | Додав: Play_Boy | Теги: Всеукраїнський тиждень права | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar