12:06
Захист курсових робіт з англійської мови

27.04.17 відбувся захист курсових робіт учнями профілю іноземної філології.

Написання учнями курсової роботи є важливою складовою частиною навчального процесу. Оскільки, метою курсової роботи було закріплення, поглиблення і узагальнення та застосування знань, набутих учнями під час вивчення профільного предмету.

Учні осмислено, і критично підійшли до вибору тем, активно опрацьовували різні джерела, а також чітко, переконливо граматично та стилістично грамотно виклали свої думки.

Курсові роботи відзначалися  елементами новизни: постановкою нових питань, ще не досить повно висвітлених у літературі, виявленні і введенні до наукового та практичного обігу нового джерела чи нових фактів і встановленні нових причинно-наслідкових зв’язків між предметами дослідження.. Під час захисту курсових робіт учні висловлювали власні думки з теми, зіставляли концепції, точки зору науковців і практичних фахівців, наявних із різних аспектів теми, а також представляли абсолютно нові бачення тем та вели жваві дискусії.

Курсова робота з англійської мови  сприяла опануванню учнями вміннями та навичками організації та здійснення наукового дослідження, розширенню власного світогляду.  Крім того, написання учнями  курсової роботи спряло активізаціїї навчально-пізнавальної діяльності, розвитку їх критичного та творчого мислення, а також розвивало вміння працювати з науковою літературою, працями відомих фахівців.

Більше світлин захисту в Альбомі

Переглядів: 801 | Додав: Play_Boy | Теги: дискусія, наукове дослідження, науковість, Англійська мова, профіль іноземної філології, захист курсових робіт | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar