20:58
Засідання батьківського комітету школи

Результат пошуку зображень за запитом "засідання"05 жовтня 2017 року в кінолекторії школи пройшло спільне засідання ради навчального закладу та батьківського комітету школи. Присутніх привітала директор школи Н.В.Качоровська. Вона познайомила батьків з основними концептуальними засадами нової редакції Закону України "Про освіту". Заступник директора з навчально-виховної роботи О.М.Герасименко презентувала зібранню основні положення концепції "Нова українська школа". Про те, як буде проходити ЗНО у 2018 році, з якими новаціями зіткнуться випускники, розповіла заступник директора з навчально-виховної роботи О.Г.Риндич.

Засідання батьківського комітету школи продовжилося звітом голови батьківського комітету Сурника О.П. та голови ради навчального закладу Білої Н.Ф. за 2016-2017 н.р. та виборами нового складу батьківського комітету школи. Батьки взяли активну участь у розгляді питань відповідно до плану роботи, внесли свої пропозиції у проект рішень по кожному з них.

І на завершення роботи засідання бібліотекар школи Л.В.Сімашко розповіла про організацію роботи шкільної бібліотеки, подякувала батькам за підтримку та допомогу у придбанні дитячої літератури та закликала до подальшої співпраці. А практичний психолог Н.О.Дерезюк та О.Ю.Кошетар запропонували практичну вправу "Батон", що мала на меті усвідомлення важливості чітких завдань, які батьки дають своїй дитині. Вони закликали батьків приймати та любити свою дитину, такою яка вона є.

Більше світлин засідання в Альбомі

Переглядів: 578 | Додав: Play_Boy | Теги: рада навчального закладу, засідання, вибори, ЗНО-2018, концепція, батьківський комітет школи, Нова українська школа | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 dyrektor • 06:40, 07.10.2017
Дякую батьківському комітету школи і всім батькам за співпрацю і розуміння!!!
avatar