09:15
Звіт директора школи

Закінчився 2016-2017 навчальний рік. На основі чинного законодавства про освіту 08 червня 2017 року в Шепетівській школі-гімназії відбувся звіт директора школи Качоровської Н.В. На звіті були присутні члени батьківської громади школи, учнівського самоврядування, педагогічного колективу. В своєму звіті директор школи акцентувала увагу на аналізі роботи педагогічного колективу, директора школи за 2016-2017 навчальний рік. Директор наголосила, що свою діяльність будувала на основі Закону України «Про загальну середню освіту», Положення про загальноосвітній навчальний заклад, Статуту школи, Правил внутрішкільного розпорядку, основних положень посадової інструкції.

Звіт був побудований за напрямками:

  • аналіз діяльності педагогічного колективу щодо забезпечення якісної освіти в закладі;
  • аналіз участі учнів в олімпіадах з базових навчальних дисциплін;
  • результативність залучення учнів до конкурсу-захисту наукових робіт та різноманітних конкурсів;
  • зміцнення матеріально-технічної бази закладу;
  • залучення благодійної та спонсорської допомоги для успішного функціонування школи.

У звіті директор глибоко проаналізувала співпрацю батьків, педагогів, громадських організацій у створенні умов для навчання та виховання учнів, що випливає із Закону України «Про загальну середню освіту», звернула увагу на проблеми, які існують в закладі, чітко окреслила завдання що стоять перед дирекцією в 2017-2018 навчальному році.

Звіт директора школи був обговорений присутніми. Схвальну оцінку про діяльность директора, педагогічного колективу закладу висловили присутні: Чайка Т.В., член батьківського комітету 10-Б класу, Зайцева О.В., член батьківського комітету 10-А класу, Антончик О.В., заступник голови батьківського комітету школи. Троц Т.М., член батьківського комітету школи, Роговська Л.О., голова батьківського комітету 6-А класу, Пипич Н.В., вчитель української мови та літератури, член ради закладу. В результаті відкритого голосування було прийнято рішення:

1. Звіт директора школи Качоровської Н.В. за 2016-2017 навчальний рік схвалити.

2. Роботу директора Качоровської Н.В. в 2016-2017 визнати задовільною.

3. Підняти клопотання перед управлінням освіти Шепетівської міської ради про нагородження Качоровської Н.В. грамотою та грошовою премією за результативну роботу в 2016-2017 навчальному році.

Переглянути звіт директора школи

Переглянути презентацію

Переглядів: 1087 | Додав: Play_Boy | Теги: звіт директора школи | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar