18:05
Мистецький простір

Ми це зробили! Створення Мистецького простору у закладі розпочато!

Мета створення Мистецького простору - це підтримка інтересу здобувачів освіти та пошуку знань, мотивація до самостійних досліджень, оволодіння системою практичних навичок, необхідних для подальшого життя, залучення педагогів, батьків, учнів до дослідницької діяльності та винахідництва.

В подальшому планується проведення мейкерських просторів, виставок, презентацій, квестів, Днів науки, майстер-класів, зустрічей для свідомого вибору подальшої освіти STEM-профілю.

Сьогодні в Мистецькому просторі засідав актив учнівської спільноти. Учасники проєктували наповнюваність Мистецького простору згідно з інтересами хлопців та дівчат. В обговоренні брали участь юнаки та юнки 8-11 класів. Були запропоновані різні проєкти, що включали цікаві локації простору. Наразі проєкти, запропоновані активом, передані активістам для комп'ютерної обробки.

Чекаємо подальших кроків для реалізації запропонованих проєктів. STEM-емо далі.

#stem_майстерня

#ДівчатаSTEМ

Світлини в Альбомі

Переглядів: 125 | Додав: Play_Boy | Теги: Мистецький простір, виставок, ДівчатаSTEМ, STEM-профілю, квестів, stem_майстерня, презентацій, майстер-класів, мейкерських просторів, Днів науки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar