10:18
1 вересня

1 вересня - День знань - особливе свято, справжнє всенародне свято мудрості, доброти ілюдяності.

Перший вересня день – день розлучення з літом,
Що чудовий лишає нам світ.
Світ нових відкриттів, здивувань, сподівання,
Де веселкою лине життя через край...
Ми сьогодні йому посміхнемось востаннє –
Наше літо, на рік прощавай!

Цей день завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка! Цьогоріч двері школи відчинилися для 60 першокласників, які відправляються у Країну Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна! А 54 учні 11 класу готуються до нових випробувань у житті, з надією дивляться у майбутнє.

Найщиріші слова подяки лунали від директора школи Надії Василівни Качоровської, голови батьківського комітету Олександра Павловича Сурника - вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави, учням, яких попереду чекає цікаве шкільне життя. Гостею свята була і наша випускниця, вчитель англійської мови, а нині громадянка США Олена Станіславівна Яворська, яка завітала до нас із своєю донечкою. Вона побажала всім присутнім натхнення, здійснення всіх мрій та сподівань у новому навчальному році.

Протягом дня всі присутні долучилися до благодійної акції «Людина з великим серцем» на підтримку онкохворого хлопчика Владислава Вороб'я. А перший урок у нашій школі пройшов під гаслом «Поважаю європейські цінності – будую сучасну Україну».

Дорогі друзі! Усім, хто в цей день прийшов до школи здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з учителями та батьками, зустріти добрих і надійних друзів.

Більше світлин свята в Альбомі

Переглядів: 815 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar