15:49
1 вересня - День знань

       В школі-гімназії, як і у всіх школах України, пролунав перший дзвоник! Цього року наша школа гостинно відкрила двері для 663 учнів, серед яких 60 першокласників. Для першокласників та їх батьків це, звичайно, велике свято.
       На наше свято завітали поважні гості: начальник економічного відділу Шепетівського міськвиконкому Гринь О.М., спеціаліст управління освіти виконавчого комітету Шепетівської міської ради Підопригора Л.М., директор благодійного фонду "Зміцнення громад" Василик Т.П., голова батьківського комітету школи Сурник О.П., депутати міської ради Підопригора Р.М., Федоров В.Б. Вітання для всіх присутніх пролунали від директора школи Качоровської Н.В. та присутніх на святі гостей.

       Учні 11 класів вручили подарунки та першу книгу "БУКВАР" першокласникам і побажали їм стати гідними учнями школи-гімназії. У відповідь першокласники завірили всіх присутніх, що гідно нестимуть звання "Учень школи-гімназії". Лінійка була пронизана патріотичними почуттями. Всіх присутніх на святі знань порадували пісні у виконанні Небоженко Дарини, Дзіндзірук Дарії.

Більше світлин зі свята можна переглянути тут

Переглядів: 1178 | Додав: Play_Boy | Теги: 1 вересня, перший дзвоник, День знань, гостинно, пролунав, Випускники, першокласники | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar