15:52
Адресний семінар вчителів початкових класів
       Нині перед початковию школою, є кілька важливих завдань: розвиток теоретичних і практичних умінь, навчання вмінням і навичкам дослідницького пошуку, опанування школярами основ природничо-наукового світогляду за допомогою активних, інтерактивних методів навчання, що дозволяють використовувати всі рівні засвоєння знань.
       Суспільству потрібні люди, які вміють творчо мислити, здатні приймати нестандартні рішення, переносити знання і вміння в нову ситуацію, звільнятися від стереотипів, знаходити багатоваріантність розв'язків певної проблеми.
       Тому 26 лютого в нашому закладі пройшов адресний семінар вчителів початкових класів "Використання проектних та дослідницьких методів на уроках як дієвих засобів забезпечення творчого розвитку особистості".

       Отже, втілюючи в роботу проектні технології ми зможемо виявити та підтримати здібних та обдарованих дітей школи, які мають схильність до дослідницької діяльності з метою залучення до них уваги фахівців і створення додаткових умов, що сприяють реалізації їхнього освітнього потенціалу.












Переглядів: 802 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 nadia • 13:56, 27.02.2013
Молодці!!!! Вчителі початкових класів - супер!!!!! Дякую всім батькам за спільну роботу з вчителями!!!!!!
avatar