15:13
Батьківські збори для батьків 11 класу

Опублікували графік ЗНО-2015: основна та додаткова сесії Kolo.poltava.ua22 січня 2015 року директор школи Качоровська Н.В. зустрілася з батьками учнів 11 класів. На обговорення було винесено питання "Особливості ЗНО та ДПА 2015 року".

Директор звернула увагу на особливості ДПА та ЗНО-2015 року, запропонувала присутнім переглянути презентацію ВРЦОЯО з даного питання. Новим є те, що в цьому році поєднано ЗНО та ДПА з української мови та літератури, а в подальшому планується поєднання з математики, історії та інших предметів. Одним із нововведень є ЗНО з української мови і літератури двох рівнів (базового та поглибленого (А і Б). ВУЗ визначатиме сертифікат якого рівня абітурієнт має подати на вибрану спеціальність (А, Б, рівень Б дає право вступу і за рівнем А і за рівнем Б). Базовий рівень зараховується як ДПА. ЗНО з української мови є обов'язковим для всіх абітурієнтів і проходитиме 24 квітня 2015 року і лише впродовж однієї сесії.

Для визначення результатів ЗНО-2015 з кожного предмету буде встановлено "пороговий бал", кількість тестових балів, яку може набрати мінімально підготовлений абітурієнт (100-200 балів - склав; нижче 100 - не склав). Якщо не склав - сертифікат не отримує, а значить не може вступати до ВУЗу.

Директор відповіла на всі запитання батьків, що виникли в ході обговорення даного питання.

Переглядів: 1008 | Додав: Play_Boy | Теги: ступ, абітурієнт, батьківські збори, нововведення, ВРЦОЯО, рівні, ДПА-2015, бк, ЗНО-2015, пороговий бал | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar