09:06
Cтаровинне кельтське свято

http://hnonline.sk/sites/default/files/attachments/images/870/43472870-historyofhalloween.jpgУже традиційно напередодні осінніх канікул у нашій школі відбулося святкування Hellowееn (старовинне кельтське свято). Зародилося воно ще у язичницькі часи в рамках культу предків і похоронного культу, Хеловін як ніяке інше свято багате традиціями, спрямованими на те, щоб умилостивити душі покійних і переконати їх не чинити зла живим.

У язичницькі часи вірили, що в ніч на Хеловін межа, яка відокремлює світ живих від світу мертвих, стає настільки тонкою, що душі померлих безперешкодно проходять у наш світ.

У США Хеловін - одне з найулюбленіших свят, що за популярністю ледве поступається навіть Різдву. У ніч з 31 жовтня на 1 листопада на вулицях міст можна побачити натовпи як дорослих, так і дітей, переодягнених у відьом, привидів та іншу нечисть.

Хеловін у нашій школі пройшов надзвичайно цікаво. Демони, ангели, відьми, вампіри - Хеловін перетворив усіх друзів у здичавілі образи.

Учні нашої школи також проявили креативність щодо оригінальних костюмів, оформлення залу, конкурсів.У програмі були: конкурс-виставка «Найстрашніший хеловінський гарбуз»; тематична дискотека для учнів 8-11 класів.

Було цікаво, і, навіть, трохи моторошно..., але свято вдалося!

Переглядів: 692 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar