10:45
День Цивільного Захисту

Cтатистика свідчить, що 80% аварій, катастроф відбувається за свідомих чи несвідомих дій людини. Головною причиною такого становища є низький рівень обізнаності населення з існуючою небезпекою воєнного, техногенного, природного характеру. Чим раніше людина вивчить основні принципи самозахисту і усвідомить свою відповідальність у період лиха, тим ефективніші будуть результати.

День цивільного захисту є завершальним етапом щорічного навчання з основ безпеки життєдіяльності, МСП, «Захист Вітчизни», заходи якого сприяють закріпленню теоретичних знань про небезпеку, яка може виникнути, відпрацювання практичних дій з особистої безпеки.

Відповідно до зазначених цілей і завдань 23 квітня у закладі пройшов День ЦЗ. Він розпочався організованою лінійкою. Учні 1-3 класів провели уроки-подорожі у Країну надзвичайних ситуацій. Школярі  захищали проекти «Дитина і надзвичайні ситуації» (4 класи), брали участь вікторинах «Будь обережний з вогнем», «Коли поряд немає лікаря» (5-6 класи). Семикласники долали умовно створені перешкоди, учні 8-х класів провели коло ідей «Небезпечні ситуації. Профілактика небезпек». У 9-10 класах відбулися уроки-реквієм «Ні Чорнобильській катастрофі!», 11 класи ходили на екскурсію в пожежну частину.

Протягом дня для школярів працювала виставка з ЦЗ, відпрацьовувались дії за сигналом «Увага всім».

Більше світлин в Альбомі

Переглядів: 677 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar