13:42
День ЦЗ

20 квітня у закладі проведено День Цивільного Захисту, мета якого - практичне відпрацювання знань та навичок з безпеки життєдіяльності, основ здоров'я, цивільного захисту.

Усі учні школи взяли активну участь у його проведенні. Так на першому уроці учні 1-3-х класів взяли участь у калейдоскопі безпеки "Світ охорони життя і безпеки", уявно подорожували шляхами безпечної країни Дитинства. На другому уроці учні 4-5-х класів відпрацьовували дії при виникненні надзвичайних ситуацій. Шестикласники - ходили на екскурсію на артбазу. Учні 7-х класів захищали творчі проекти, проводили тренінги. На третьому уроці учні 8-х класів працювали у відеолекторії. 9-ті класи провели екскурсію у пожежну частину міста. Учні 10-11-х класів змагалися "В небезпечній ситуації ніколи не губись". Впродовж дня класи готували листівки, які за змістом відповідали тематиці дня і розвішували їх біля своїх аудиторій.

О 13.00 було дано сигнал "Увага всім", після чого всі учні, вчителі та техпрацівники які знаходилися на той момент в приміщенні школи евакуювалися за дуже короткий проміжок часу, що свідчить про гарне володіння навичками з ЦЗ.

Більше світлин дня ЦЗ в Альбомі

Переглядів: 643 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar