12:51
День гімназії

11 листопада гімназія відсвяткувала 16 річницю від дня заснування. В цей день святково прикрашена школа зустріла школярів лінійкою "Ось і настала урочиста мить...". На лінійці були урочисто вручені дипломи та грамоти переможцям І туру олімпіад з базових навчальних дисциплін. З вітальним словом виступила людина, яка створила нашу гімназію, стоїть на чолі, дбає про її буття і процвітання – директор нашої школи Надія Василівна Качоровська. На нашому святі був присутній гість, батько нашої учениці, військовослужбовець, який неодноразово побував у зоні АТО, Ємельянов Юрій Васильович. Він привітав нашу школу і нас зі святом та побажав нам натхнення та процвітання.

Після лінійки відбувся єдиний урок "Моя гімназія – моя гордість!".

А продовжилося свято цікавими заходами: учні 1-3-х класів відвідали екскурсію у краєзнавчий музей, та пройшли пішу екскурсію «Крокуємо рідним містом», диспут «Найдивовижніше у світі» відбувся в учнів 2-Б класу. Святкову розважальну програму «Весела карусель» в МБК відвідали учні 4-х класів. 6-ті класи відвідали історичне турне  «Минуле й сьогодення Шепетівки». 5-ті класи та 9-Б клас провели посвяту в гімназисти та старшокласники. 7-і класи відвідали екскурсію у військову частину «Професія - воїн». Учні 8-А, 8-Б, 9-Б, 10 класів відвідали літературно-історичну подорож Шепетівкою «Як гартувалася сталь: територія міфів та реалій». 11 класи відвідали екскурсію в пожежну частину «Убезпеч своє життя»

Протягом дня у школі проходила презентація виставок поробок, малюнків "Гімназія – моя родина",  рекламних плакатів, проспектів, баннерів "Моя гімназія найкраща", літературних творів «Поетичний струмочок про рідну школу», презентація шарад, ребусів, кросвордів «Інтелектуальна карусель», а також проходила персональна виставка робіт Слюсар Софії.

Більше світлин в Альбомі

Переглядів: 763 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar