08:00
День народження школи

Дорогі школярі, шановні колеги, працівники школи, випускники різних років, шановні батьки!

Сьогодні у нас свято – День народження школи! 

 У житті кожної людини є школа, яка протягом багатьох років стає рідною домівкою, де панують інтелект, знання, пошук відповідей на головні питання: яким бути, ким бути, куди йти? Це справжнє поле, де кожного навчального року сіють маленькі зернятка першокласників і збирають щедрий урожай випускників. І чим доброякісніші зерна засіваються - тим кращий потім від них урожай, тим довше житимуть в серцях учнів спогади про тих, за ким вони йшли шляхом пізнання, дослідження, експериментування. Саме такий колектив наших педагогів творить історію школи, будує майбутню біографію учнів, допомагає батькам не загубитися в порадах з виховання й становлення дітей. І житиме пам'ять про школу доти, поки сюди радо йтимуть малі й дорослі, міцно тримаючись за руки з вірою в прекрасне майбутнє навчального закладу й рідної держави.

Наша школа - це храм науки, віри, надії та щирої любові!! Виплекала вона не одне покоління творчих, креативних, талановитих людей. Серед них фахівці різних спеціальностей, висококваліфіковані робітники, що успішно трудяться у своїх галузях. Маємо ми і випускників військовослужбовців, що мужньо боронять нашу Батьківщину.

Вітаю всіх з Днем народження рідної альма –матері .Бажаю всім міцного здоров’я, успіхів в усьому, миру та Перемоги. Нехай згадка про рідну школу викличе у вас щемливі почуття теплоти дитинства та юності, спомин про найкращого вчителя, перше кохання та чудові моменти спілкування з однокласниками. Хороших учнів ,вдячних батьків та багатих спонсорів тобі, рідна школо !!

З Днем народження!!! Зі святом!!

Переглядів: 63 | Додав: Fizik | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar