10:12
День здоров'я

http://www.saglikkosesi.net/wp-content/uploads/2011/11/saglikli-kalp.jpgТрадиційно у квітні  в нашій школі  проходить День здоров’я. Цьогоріч це свято припало на 7 квітня, яке розпочалось  з фестивалю ранкової зарядки «Роби з нами, роби як ми, роби краще нас». Члени міністерства здоров’я і спорту провели для учнів початкових класів рухливі музичні перерви «Пульс здоров’я» (ігри на рухливість, швидкість, спритність). Центр соціально-психологічної служби школи (Кравчук О.В., Мойсеєнко Н.О.) запропонував для всіх бажаючих взяти участь у тренінгах та хвилинах довіри «Я і моє здоров’я».

Приваблювала всіх охочих виставка малюнків та поробок «Подорож в країну Здоров’я» та соціальної реклами, плакатів, листівок, постерів «Здоров’я – шлях до успіху». Також працювала  лабораторія невирішених проблем «Хочемо бути здоровими», де учні мали змогу поспілкуватись з лікарем.  За ініціативи шкільного парламенту міністерств протягом дня у школі  тривала акція "Обміняй цигарку на цукерку".  Впродовж дня  в класах  пройшли цікаві заходи, присвячені дню здоров’я, а в спортивному залі відбулись змагання з волейболу, футболу, баскетболу, тенісу «Строкатий м’яч».

Більше світлин з дня здоров'я в Альбомі

Переглядів: 629 | Додав: Play_Boy | Теги: соціальна реклама, рухливість, швидкість. спритність, тренінг, ранкова зарядка, цигарка, міністерство здоров'я і спорту, день здоров'я, фестиваль | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar