08:52
День здоров'я

Традиційно у квітні  в нашій школі  проходить День здоров’я. Цьогоріч це свято припало на 7 квітня, яке розпочалось  з флешмобу «Роби з нами, роби як ми, роби краще нас». Учні 1-7 класів проводили рухливі перерви «Пульс здоров’я».  Члени міністерства здоров’я і спорту провели для учнів початкових класів рухливі музичні перерви «Пульс здоров’я» (ігри на рухливість, швидкість, спритність).

Приваблювала всіх охочих виставка малюнків та поробок «Подорож в країну Здоров’я» та соціальної реклами, плакатів, листівок, постерів «Здоров’я – шлях до успіху».  Учні прийняли участь у майстер-класах «Аромат здоров’я» та «Фіто-подарунки» За ініціативи шкільного парламенту протягом дня у школі  тривала акція "Обміняй цигарку на цукерку".  Впродовж дня  в класах  пройшли цікаві заходи, присвячені дню здоров’я, а в спортивному залі відбулись змагання з волейболу, футболу, баскетболу, тенісу «Строкатий м’яч».

Більше світлин Дня здоров'я в Альбомі

Переглядів: 724 | Додав: Play_Boy | Теги: рухливі перерви. пульс здоров'я, соціальна реклама, швидкість, рухливість, цигарка, спритність, фіто-подарунки, день здоров'я, аромат, флешмоб | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar