16:50
День здоров'я

Результат пошуку зображень за запитом "день здоров'я"Здоров’я – це дар. Його треба шанувати, не витрачати, а примножувати. Людина, яка не хворіє почувається впевнено, бо вона усвідомлює, що керує своїм здоров’ям, є його господарем. Саме тому з раннього дитинства треба формувати навички щодо ведення здорового способу життя. З цією метою 6 квітня у школі пройшов День Здоров’я.

Традиційно він розпочався ранковим спортивним флешмобом «Роби з нами, роби як ми, роби краще нас». Протягом дня учні школи взяли участь у виставці соціальної реклами, плакатів, листівок, постерів «Здоров’я – шлях до успіху». З школярами були проведені динамічні перерви «Пульс здоров’я», під час яких вони відпочили, порухались, звільнились від напруги та отримали позитивний заряд енергії. Також всі бажаючі взяли участь у арт-перервах «Килим ідей», «Доріжка здоров’я». Учні обмінювалися думками та поглядами стосовно важливості  здоров’я у житті кожної людини.

Спортсмени 6 класів показали спритність та витривалість у спортивних змаганнях «У здоровому тілі – здоровий дух», а інтелектуали 5а і 5б ‒ свої знання та вміння у грі «Подорож до країни Здоров’я». Семикласники мали змогу зустрітися з лікарем Красновською Л.М. та обговорити проблеми, які сьогодні турбують підлітків. А старшокласники дискутували на тему «Молодь. Соціум. Здоров’я».

День здоров`я в школі – це завжди веселий активний захід, який подобається всім школярам. Вони можуть не тільки брати участь в різних активних заходах, а й подихати свіжим повітрям, побігати і добре провести свій час.

Більше світлин дня здоров'я в Альбомі

Переглядів: 550 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar