17:47
День здоров'я

Здоров'я - це дар. Його треба шанувати, не витрачати, а примножувати. Людина, яка не хворіє почувається впевнено, бо вона усвідомлює, що керує своїм здоров'ям, є його господарем. Саме тому з раннього дитинства треба формувати навчики щодо ведення здорового способу життя. З цією метою 04 квітня у школі пройшов День здоров'я.

Цей День в школі - це завжди веселий, активний захід, який подобається всім школярам. Вони можуть не тільки брати участь в різних заходах, а й подихати свіжим повітрям, побігати і добре провести час.

З нагоди Всесвітнього Дня здоров'я для учнів школи було проведено ранкову зарядку "В здоровому тілі - здоровий дух", до якої долучилися не лише учні, а й вчителі. Після завершення зарядки учні з усмішками та бадьорим настроєм попрямували на уроки.

Протягом дня в школі діяла виставка плакатів "Здоров'я очима дітей". Соціальний педагог школи Кошетар О.Ю. для учнів 8-А класу проведено тренінг "Здоровим бути модно". Діти мали можливість висловити думки щодо значення здоров'я для кожного з них, створити модель здоров'я.

Для учнів 9-А класу була організована зустріч з дитячим лікарем-фтизіатром Нечипорук Наталією Володимирівною, де вони мали можливість дізнатися більше про профілактику туберкульозу, поставити власні питання та отримати грунтовну відповідь.

Вчителями фізичної культури Захарець Л.В. та Машківським А.А. для учнів 7-х класів була проведена спортивна гра "Малюкбол". Під час змагань учні усвідомили, як важливо розвивати всі складові здоров'я: інтелектуальну, духовну, фізичну, психологічну. Усі учасники заходу отримали позитивний заряд енергії, а переможцями гри став 7-Б клас.

День був насичений, цікавий та змістовний, а учні з гарним настроєм та масою позитивних емоцій поверталися додому.

Більше світлин в Альбомі

Переглядів: 763 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar