19:10
День здоров'я в закладі

       7 квітня в закладі пройшов День Здоров’я. Протягом дня школярі взяли участь у фестивалі ранкової зарядки «Рух заради здоров’я». Члени міністерства здоров’я і спорту провели для учнів початкових класів рухливі музичні перерви «Пульс здоров’я» (ігри на рухливість, швидкість, спритність). Центр соціально-психологічної служби школи (Кравчук О.В., Мойсеєнко Н.О.) запропонував для всіх бажаючих взяти участь у тренінгах «Колесо здоров’я», та хвилинах довіри «Я і моє здоров’я».

       Приваблювала всіх охочих виставка малюнків та поробок «Подорож в країну Здоров’я» та соціальної реклами, плакатів, листівок, постерів «Здоров’я – шлях до успіху».

       В класах  пройшли цікаві заходи: дивертисмент здоров’я «Здоров’я – мудрих гонорар», вікторини «Будь здоровий!», ток-шоу «Здоровим бути модно». А в спортивному залі показали свою майстерність найсильніші хлопці школи у змаганнях «Супер козак 2014». Переможцем у конкурсі став учень 11 класу Яворський Сергій. Капелюх Ярослав (10б), Макарчук Денис (9б) посіли відповідно ІІ та ІІІ місця. Дякуємо за участь Мельнику Володимиру (10а) та Ісакову Михайлу (9а).

Переглядів: 811 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar