13:59
До 200-річчя Т.Г.Шевченкка
       7 березня у бібліотеці школи-гіназії з нагоди 200-річчя Т.Г. Шевченка для учнів 4 класу був проведений виховний захід "Уклін тобі, Тарасе".
       Спочатку учням було презентовано книжкову виставку "Тарасів "Кобзар" - то народу великий дар", де вони змогли переглянути "Кобзарі" різних років видання, а також "Дневник" Т. Шевченка та збірку його мистецької спадщини. Звернули учні увагу також на літературу, у якій різні автори досліджували творчість митця. Крім того четвертокласники познайомилися з творами лауреатів Шевченківської премії.
       Друга частина заходу була присвячена життю та творчості Т.Г. Шевченка. Учні відгадували кросворди, грали ігри "Пригадай слово", "Скажи своє слово", розповідали цікаві факти з життя Кобзаря. Четвертокланики довели, що вони добре знають біографію письменника.
       В кінці учні прочитали напам'ять вірші Т. Шевченка та подякували Кобзарю за величезний внесок у літературу та культуру України.














Переглядів: 549 | Додав: Play_Boy | Теги: Уклін тобі, Дневник Т. Шевченка, Тарасів Кобзар - то народу великий , 200-річчя Т.Г. Шевченка, Тарасе | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar