09:38
До уваги абітурієнтів!
Поспішайте!
       До завершення реєстрації осіб для участі в ЗНО-2014 залишилося 30 днів (реєстрація завершується 05.03.2014р.).
      Станом на 03.02.2014р. Вінницьким РЦОЯО зареєстровано лише 29 осіб із м. Шепетівки. Суттєвою проблемою, яка простежується в процесі реєстрації, є зволікання з реєстрацією. Звідси – всі листи від абітурієнтів підуть на останні дні, і якщо будуть якісь неточності, недостовірні дані, то абітурієнт не зможе оперативно отримати документ про підтвердження факту реєстрації – Сертифікат.
      За попередніми даними найбільше неточностей абітурієнти допускають при оформленні реєстраційної картки. Окремі недоліки допускають керівники навчальних закладів при видачі довідки з місця навчання учням випускних класів. Довідка повинна бути оформлена належним чином та мати такі реквізити:
       · відбиток кутового штампу навчального закладу з № та датою видачі (у верхньому лівому куті);
       · печатка навчального закладу;
       · підпис директора.
       Якщо довідка оформлена на бланку установи, кутовий штамп не ставиться. До комплекту реєстраційних документів, що надсилаються до Вінницького РЦОЯО, додається оригінал довідки з навчального закладу. Про факт відмови в реєстрації для проходження ЗНО абітурієнту буде повідомлено рекомендованим листом.
        Бажаємо успіхів!
Переглядів: 797 | Додав: Play_Boy | Теги: реквізити, Вінницький РЦОЯО, Реєстрація, оригінал, ЗНО-2014, сертифікат | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar