07:11
До уваги абітурієнтів 2015 року!

Затверджено перелік навчальних предметів, з яких особи, що виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів в 2015 році, проходитимуть ЗНО

     У Міністерстві юстиції України зареєстровано наказ Міністерства освіти і науки України від 01.10.2014р. №1120 «Про деякі питання проведення зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, для осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2015 році».

     Цим документом встановлено, що зовнішнє незалежне оцінювання бажаючих вступати в 2015 році до вищих навчальних закладів буде проводитися з таких предметів: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, російська мова, одна з іноземних мов (за вибором): англійська, німецька, французька, іспанська.

     Зовнішнє незалежне оцінювання проводитиметься у квітні - липні 2015 року.

     Кожен зареєстрований учасник ЗНО має право скласти тести не більше як із чотирьох навчальних предметів.

     Зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури є обов'язковим для усіх абітурієнтів, які бажають здобувати вищу освіту за ступенем молодшого бакалавра (молодшого спеціаліста) та бакалавра (спеціаліста або магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань).

     Результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури (базовий рівень - українська мова) зараховуються як результати державної підсумкової атестації за курс повної загальної середньої освіти для всіх випускників старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів 2015 року.

Переглядів: 587 | Додав: Play_Boy | Теги: перелік предметів, бакалавр, незалежне оцінювання, тестування, ЗНО 2015, вища освіта, вінницький регіональний центр, вступ до ВНЗ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar