13:36
Екскурсія до Кам'янця-Подільського
       30 травня 2013 року учні разом з батьками і учителями здійснили поїздку до стародавнього міста.
       Надзвичайно вразила екскурсія до старої фортеці. Екскурсовод розповів героїчні сторінки заснування міста та фортеці, а цікаві легенди та бувальщини захоплювали своєю самобутністю. Вразив усіх концерт органної музики у Кафедральному костелі Святих апостолів Петра і Павла. Прозвучали у виконанні професійних майстрів органної музики твори Й.С. Баха, Г. Голтермана, А. Вівальді, Г. Янча, М. Шуха, Е. Морріконе та сучасних композиторів. Органна музика схвилювала присутніх до сліз.
       Цікаво також було подорожувати стежками ботанічного саду: оранжереї, екзотичні рослини, дослідницькі майданчики, водоймища надавали натхнення та задоволення від побаченого.
       Отож, екскурсія до Кам'янця-Подільського була пізнавальна, захоплююча. Саме ця поїздка дала можливість поглибити свої знання з історії рідного краю, доторкнутись до світу мистецтва, а легенди та перекази нагадали учням про те, що основою нашої літератури є знання з усної народної творчості.
Фотозвіт екскурсії в рубриці Світлини.

Переглядів: 859 | Додав: Play_Boy | Теги: екскурсія, кафедральний костел, батанічний сад, органна музика, стародавнє місто, Кам'янець-Подільський, історія рідного краю | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar