12:23
Екскурсія Старокостянтинівщиною
       28 травня 2013р. учні 6-А та 6-Б класів школи-гімназії побували на екскурсії по визначних та цікавих місцях Старокостянтинівщини.
       Зранку учні відвідали приватний зоопарк у с. Весела, де мали змогу поспостерігати за дорослими ведмедями і маленькими ведмежатами, мавпою, бурою лисицею, вовком, єнотом, віслюками, різними голубами та страусами, а також особисто привітатися з ручним пеліканом та прокататися на поні.

       Другою зупинкою пізнавальної подорожі став замок князя Острозького у м. Старокостянтинів. Діти уважно слухали екскурсовода та з цікавістю розглядали старовинні мури фортеці.

       Пізніше учні детальніше познайомились з історією Старокостянтинівщини від найдавніших часів і до сьогодення, побувавши в історико-краєзнавчому музеї міста.

       Після смачного обіду у піцерії «Мандарин» шестикласники побували у справжньому панському маєтку у с. Самчики. Учні насолоджувалися чудовою природою величезного парку, пройшлися незвичайними кімнатами маєтку, заграли на двохсотрічному фортепіано, заглянули до льодівні та колишньої оселі повара.

       З екскурсії діти поверталися з великою кількістю незабутніх вражень та гарними світлинами напам’ять!

Фотозвіт екскурсії в рубриці Світлини.

Переглядів: 737 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar