17:58
Герої не вмирають

До Дня Героїв Небесної Сотні для учнів 9-Б класу у бібліотеці школи-гімназії відбувся захід "Герої не вмирають". Учасники заходу вшанували пам'ять загиблих на Майдані хвилиною мовчання.

- В цей пам'ятний для нас день, ми вшановуємо пам'ять Небесної сотні, справжніх героїв, котрі змінили хід історії нашої країни, віддали свої життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людей, європейське майбутнє України, - розпочала захід класний керівник Олена Петрівна Гуменюк. У своєму звернені до учнів вона наголосила на важливості подвигу усіх Героїв Майдану, котрі гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину.

У свою чергу слово було надано бібліотекарю школи - Лілії Володимирівні Сімашко, котра зауважила, що Небесна сотня є гордістю й прикладом для майбутніх поколінь та необхідно усвідомити відповідальність за долю країни, за її майбутнє.

Також було заслухано повідомлення учнів, котрі розповідали й про наших земляків, які увійшли до складу Небесної Сотні.

Як підсумок заходу було здійснено перегляд документальних відеофільмів про Героїв Небесної Сотні та про Миколу Степановича Дзявульського.

Більше світлин в Альбомі

Переглядів: 215 | Додав: Play_Boy | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar